keskiviikko 7. elokuuta 2013

keiju k

Parin kuukauden työkokeiluni loppui tänään ja huomenna aloitan opiskelut. Vähän harmittaa, kun juuri on 'oppinut talon tavoille', tavannut uusia ihmisiä ja tietysti se, ettei pääse tekemään tiffanytöitä enää päivittäin. Viimeisen isomman tekemäni tiffany-työn sain läksiäislahjaksi.


Kaiketi jonkinlaista kehitystä on tapahtunut, jos tähän(klik) vertaa. Keiju on siis yksi pajan monista ihanista malleista. Tein pajajaksoni aikana yhteensä kolme tällaista isompaa keijua, toisen saman mallisen kuin tämä eri väreissä ja kolmannen eri asennossa olevan keijun ( näistä saatan laittaa kuvaa myöhemmin). Keijun valmistaminen oli hieman haasteellista puuhaa, kun paloja on monta vierekkäin, etenkin keijun yläosassa, ja yrität saada ne sopimaan keskenään ilman että pahempia rakoja syntyisi.


Pakko saada tehdä näitä lisää! Ei siis välttämättä juuri keijuja, vaan tiffanytöitä ylipäänsä. Yhden syksyllä alkavan kurssin olen jo ehtinyt bongata...

3 kommenttia:

 1. Oletko kertonut, vai onko minulta mennyt ohi, että mitkä opiskelut aloitat nyt?
  Taitavasti tehty keiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis kuten näkyy, olen vähän huonosti seurannut blogeja nyt alkusyksystä, siksi tämä kysymys vasta nyt ;)
   Nimim. Myöhäisherännäinen

   Poista
  2. Aloitin liiketalouden opinnot Ekamissa. En minäkään hirveän paljon blogeja viime aikoina ole ehtinyt seurailla, just noiden opintojenkin takia.

   Poista