tiistai 26. elokuuta 2014

Täällä taas!

Tulikin sitten pidettyä ihan kunnon tauko bloggaamisessa. Blogin hiljaisuuteen ei erityisempää syytä ole, keväällä ja kesällä ei vaan suoraan sanoen oikein huvittanut neuloa mitään. Minun piti virkata tänä kesänä, mutta tartuinkin koukkuun vasta elokuussa. Sain virkattua pienen pöytäliinan työpöydälleni.

Tämä liina on Neoviuksen vanhoja malleja, löytyy Novitan Kesä 2012 numerosta. Lankana on pinkki Kotiväki Kartano ja lankaa meni 48 grammaa. Koukku oli 2,5 millinen.

Kesän mittaan on tullut mietittyä enemmän, millaisilla sisustukseen liittyvillä elementeillä voisin saada (vuokra)kämpästäni viihtyisämmän, kuin mitä se tällä hetkellä on. Idea tähän pöytäliinaan lähti siitä, että saisin pidettyä työpöytäni edes hieman siistimpänä kaiken maailman papereista ja tavaroista, jos pöydällä olisi jokin siisti asetelma tai koriste yms.
Taidan keskittyä vastaisuudessakin enemmän käsitöihin, jotka liittyvät enemmän sisustukseen. Vaatekaappiin ei kuitenkaan mahdu loputtomasti neuletakkeja, huiveja ja pipoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti